Întâlnire la Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) cu reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale

Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) și Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES), organizează în data de 30.08.2016, la sediul MMFPSPV (B-dul. Dem. I. Dobrescu, nr.2-4, intr. B, sala 205, et.2), începând cu ora 10.00, o întâlnire cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale cu activitate în domeniul promovării egalității de șanse între femei și bărbați și al prevenirii și combaterii violenței în familie, se arată într-un comunicat al instituției.

La întâlnire vor participa domnul Dragoș Nicolae Pîslaru, ministrul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice și doamna Andra Cristina Croitoru, Secretar de stat al ANES.

Scopul acestei întâlniri este acela de a identifica împreună prioritățile din domeniu, analiza nevoilor semnalate de reprezentanții societății civile, precum și conturarea propunerilor de îmbunătățire a contextului actual.

Mai multe detalii: http://anes.gov.ro/webcenter/portal/Sirmes/pages_media/comunicate/comunicat_17.08.2016

Similar Posts