Cu un ordin de protecţie în mână, o femeie a fost luată cu forţa şi violată de soţul cu care se află în divorţ

O femeie din Lugoj care a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului cu care se află în divorţ a fost agresată chiar în timp ce mergea spre Judecătoria Lugoj pentru un nou termen de divorţ. Potrivit femeii, bărbatul a urcat-o cu forţa în maşină şi a dus-o aproximativ 40 de kilometri, la o casă din Surduc, unde ar fi violat-o. Un bărbat din Lugoj a fost reţinut de poliţişti şi dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj într-un dosar în care bărbatul este acuzat că şi-a agresat soţia cu care se află în divorţ şi care a cerut împotriva soţului violent un ordin de protecţie.

Victima a declarat pentru pressalert.ro că, joi, se îndrepta spre Judecătoria Lugoj la un nou termen din divorţ, când soţul său a luat-o cu forţa şi a introdus-o în maşină. Cu toate că nu avea permis şi are o condamnare cu suspendare pentru conducere fără permis, bărbatul a condus aproximativ 40 de kilometri până la Surduc, unde femeia a fost supusă unor agresiuni sexuale. În speranţa că va scăpa, femeia a plecat cu soţul său spre un notar din Timişoara cu intenţia de a revoca ordinul de restricţie. Ajunsă la un cabinet notarial din Timişoara, femeia a scăpat refugiindu-se în baie, iar soţul său i-a luat lucrurile şi bunurile şi a plecat.

Potrivit sursei amintite, de-a lungul timpului, femeia a mai fost agresată, având mai multe plângeri în acest sens. După o noapte petrecută la mama sa, unde ar fi ameninţat că îşi omoară soţia şi pe fetiţa lor, bărbatul violent a fost prins de Poliţie şi dus la audieri. În momentul în care a fost scos din sediul Poliţiei şi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj pentru audieri, bărbatul a declarat că nu a încălcat ordinul de restricţie pentru că acesta intra în vigoare abia azi.

Procurorii lugojeni urmează să decidă dacă îl prezintă pe agresor instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: Adevărul

Similar Posts