|

INVITAȚIE: Atelier de lucru pe tema serviciilor oferite victimelor violenței în familie

Avem plăcerea de a vă invita în data de 22-23 octombrie 2015, începând cu ora 9.30, la un atelier de lucru cu obiectivul transferului de bune practici la nivel de servicii de consiliere şi managementul centrului rezidenţial, care va avea loc la Colegiul Economic Viilor din Bucureşi.

La acest atelier vor participa ONG-uri ce fac parte din Reţeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor precum și ONG-uri noi. Atelierul are scopul de a împărtăși fiecare experienţa în lucrul direct şi indirect cu victimele, a schimba informaţii despre materialele de lucru cu beneficiarii, tehnici de monitorizare a cazurilor, servicii specializate oferite, limite și problematici întâlnite.

Vă rugăm să vă înscrieți până pe 16 octombrie completând formularul de înscriere online disponibil aici. Menționăm că numărul de participanți este limitat ocuparea locurilor lor se face în ordinea înscrierilor.

Atelierul face parte din proiectul RO2014_5.1_46 „Dezvoltarea şi Consolidarea Reţelei pentru Prevenirea şi Combaterea Violenţei împotriva Femeilor”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Persoană de contact:

 Mangu Mihaela

mihaela.mangu@asociatia-anais.ro

 0736.380879

Similar Posts