|

Sieureusesc.ro: ajută și alte femei să învingă violența domestică!

Pentru prima oară, femeile care se confruntă cu violența domestică sunt puse în legătură cu femeile care au reușit să depășească o situație de abuz prin intermediul unei platforme online: sieureusesc.ro. Platforma are la bază exemplul personal al celor care au reușit, solidarizarea cu femeile captive încă în cercul violenței și contribuția la ajutorarea acestora din urmă.

Platforma își propune construirea de comunități locale ale învingătoarelor violenței care să ajute alte femei aflate în situații de abuz, oferindu-le informații, dar și încredere și suport moral, vitale pentru o femeie abuzată care se simte lipsită de putere și nu știe cum să pună capăt situației în care se află. Astfel de grupuri funcționează deja la Sibiu, Brașov și București, iar organizatorii au deja contacte stabilite cu persoane interesate în Cluj și Satu Mare.

Fie că ești învingătoare, psiholog, jurist, sau ai alte resurse de oferit, ajută la formarea unui grup de sprijin și a unei comunități locale a învingătoarelor.

E-mail de contact pentru programul SiEuReușesc: contact@sieureusesc.ro 

Similar Posts