Votează online! Ajută-ne să obținem finanțare de la Raiffeisen Bank

În competiția online pentru obținerea unei finanțări prin programul ”Raiffeisen Comunitati 2015” se regăsesc două proiecte din partea a două asociații membre ale Rețelei VIF (Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor) pe care vă invităm să le votați pentru a fi printre cele 10 proiecte câștigătoare ale unei finanțări de 10.000 de euro fiecare.

E simplu, dar important pentru noi! Vă faceți cont pe pagina Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 și acordați votul unuia din cele două proiecte, cel târziu până la data de 11 septembrie 2015, orele 17:00. Un singur proiect poate fi votat o singură dată.

Cele două proiecte sunt:

  • Nu da, dăruiește! – al colegelor de la Târgu Mureș de la Institutul Est European de Sănătate a Reproduceri.Proiectul are ca scop oferirea de servicii victimelor violenței sexuale din județul Mureș, crearea unei rețele locale între profesioniștii care sunt implicați în rezolvarea cazurilor de violență sexuală (polițiști, asistenți sociali, psihologi, cadre didactice), precum și derularea unei campanii de sensibilizare.
  •  ”50 Plus” al colegelor de la Brașov de la Asociația Pas Alternativ. Este un proiect destinat femeilor în vârstă expuse riscului de marginalizare socială și profesională în momentul în care se află în una din următoarele situații: sunt în căutarea unui loc de muncă, nu îndeplinesc condițiile de pensionare anticipată, sunt unice susținătoare de familie, văduve, divorțate, persoane singure și au ca numitor comun o consistentă formare și experiență profesională anterioare.

În competiție sunt înscrise 99 de proiecte și sunt supuse votului public începând din data de 17 august și până pe 11 septembrie.

Aici puteți vedea lista completă a celor 99 proiectelor înscrise pentru finanțare:  http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-de-votat

Similar Posts